Pneumologie Galati

deDr. Anamaria Necula

Pneumologie Galati

Rate this post
Pneumologie-Galati Pneumologie Galati

Pneumologie Galati

Cautati un cabinet de pneumologie in Galati? Atunci puteti fi siguri ca l-ati gasit. Cabinetul de pneumologie si medicina somnului Dr. Anamaria Necula va pune la dispozitie urmatoarele servicii medicale:
Consultatie pneumologie care includ: Astm bronsic, BPOC, Pneumonii, Infectii acute de tract respirator, Tumori pulmonare.
Deasemenea in acest cabinet de pneumologie puteti sa faceti spirometrie simpla si cu test de bronhodilatatie care ajuta in stabilirea diagnosticului si/sau a stadiului evolutiv a urmatoarelor afectiuni: astm, bronhopatie cronica obstructiva, pneumopatie interstitiala, emfizem.

Cabinet medical pneumologie Galati

Atentie: In cabinetul medical de pneumologie Dr. Anamaria Necula, puteti beneficia si de servicii medicale gratuite de pneumologie decontabile CAS pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist in contract cu CAS. Consultatiile legate de medicina somnului (somnologie) nu sunt decontate deocamdata de CAS, ceea ce presupune ca pacientul va plati in intregime costul serviciilor.

Doctor pneumolog bun Galati

Daca esti in cautarea unui medic pneumolog care sa te trateze cu respect si in acelasi timp unul care sa aiba rezultatele pe care le astepti, l-ai gasit. Cabinet pneumologie Dr. Anamaria Necula reprezinta in acest moment cabinetul cu cele mai multe recenzii pozitive din Galati, asa ca lasam pacientii sa spuna daca au fost satisfacuti de calitatea serviciilor.

Pneumologie Galati

Telefon: 0743662589
Adresa: Situat in Micro 40, cabinet medical nr. 3, Bulevardul Milcov, Galați 800675, langa farmacia Elixir .

Punct de reper: statia de autobuz Micro 40

Despre autor

Dr. Anamaria Necula administrator