Contact

Cabinet de pneumologie si somnologie in Galati

Telefon: 0743662589

(puteti da click direct pe numar daca sunteti pe telefonul mobil)
Programarile se fac doar telefonic la numarul afisat mai sus. Nu oferim consult de pediatrie, sanatatea copilului dumneavoastra necesitand atentia unui specialist pediatru.

 E-mail: Anamaria.Necula@pneumolog-galati.eu

Adresa:

Galati

Micro 40, cabinet medical nr. 3, Bulevardul Milcov, Galați 800675

(In statia de autobuz Micro 40, langa farmacia Elixir )

Cartier Micro 40


20191002_113708-1024x768 Contact

In cabinetul de pneumologie si somnologie Dr. Anamaria Necula, doctor specialist pneumolog, veti avea parte de cele mai bune servicii medicale.
Printre serviciile oferite de cabinetul nostru amintim:
Consultatie pneumologie care presupune diagnosticarea: BPOC, Pneumonii, Astm bronsic, Infectii acute de tract respirator sau a tumorilor pulmonare.
Test de spirometrie simpla si cu test de bronhodilatatie efectuat cu ajutorul spirometrului microQuark produs de Cosmed, un dispozitiv de inalta precizie ce permite medicului pneumolog stabileasca un diagnostic foarte corect.
In cabinetul nostru beneficiati de diagnosticul si tratarea sindromului de apnee in somn, atat obstructiva cat si centrala. Reamintim ca apneea este una dintre cele mai grave probleme ale timpurilor moderne, a carei efecte sunt de cele mai multe ori subestimate. Desi nu e mortala, apneea cauzeaza tensiune arteriala, afectiuni cardiace sau atac cerebral. Printre testele pe care le puteti efectua in cabinetul nostru amintim: Chestionar Epworth, Screening PG pentru sindromul de apnee in somn, Auto titrare CPAP – initiere tratament in apneea de somn. Deasemenea beneficiati de evaluarea periodica a tratamentului apneei de somn, aceasta presupunand citirea cardurilor de complianta CPAP dar si evaluarea starii generale de sanatate.
In cabinetul de Pneumologie si Medicina somnului – Dr. Anamaria Necula puteti efectua si teste pentru diagnosticarea corecta a cauzelor sforaitului. Puteti astfel sa intelegeti mai bine cauza acestei probleme care va afecteaza atat pe dumneavoastra cat si pe partenerul dumneavoastra.
Colaboram cu medici cu diverse specializari pentru a putea oferi un ajutor complet pacientilor cu scopul de a readuce starea de sanatate celor ce apeleaza la serviciile noastre.