Pneumolog pentru Tecuci

pneumolog-tecuci Pneumolog pentru Tecuci

Tecuci este un municipiu in judetul Galati, Moldova, Romania. Are o populatie de 34.871 locuitori conform recensamantului din anul 2011. Daca sunteti din orasul Tecuci si cautati un medic pneumolog in judetul dumneavoastra, va asteptam la cabinetul nostru situat in Galati, pe Strada Oltului nr. 9, Bl. I1B, sc. 2, Ap. 22, cartier Micro 17, la intersectia dintre strazile Oltului si Argesului. Sunati-ne acum la telefon 0743 662 589 si stabiliti o programare daca sunteti ingrijorat pentru sanatatea dumneavoastra sau a celor dragi dumneavoastra.

CMI de Pneumologie si Medicina somnului Dr. Anamaria Necula asigura urmatoarele servicii:
Consultatie pneumologie
– BPOC
– Pneumonii
– Astm bronsic
– Infectii acute de tract respirator
– Tumori pulmonare

Spirometrie simpla si cu test de bronhodilatatie
Spirometria reprezinta unul dintre cele mai obisnuite teste ale functiei pulmonare. Acest test masoara cantitatea ( volumul) si/sau viteza aerului ce poate fi inspirat si expirat. Spirometria ajuta la determinarea unor tipare ale respiratiei identificandu-se astfel probleme cum ar fi astmul, fibroza pulmonara, fibroza cistica sau BPOC-ul. participa deasemenea la stabilirea starii generale de sanatate in cadrul unor verificari mai complexe, tiparele respiratiei fiind masurate de-a lungul timpului.
Spirometria genereaza un pneumotahograf, care reprezinta un grafic ( sau mai multe) reprezentand volumul si fluxul de aer ce intra si iese din plamani la o inhalare si o exhalare.

Diagnosticul şi tratarea sindromului de apnee in somn

– Chestionar Epworth
– Screening PG pentru sindromul de apnee in somn
– Auto titrare CPAP – initiere tratament in apneea de somn
– Evaluare periodica a tratamentului apneei de somn – citire carduri de complianta CPAP

Diagnosticarea cauzelor sforaitului

De retinut: in acest cabinet medical puteti beneficia si de servicii medicale gratuite decontabile CAS pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist in contract cu CAS.

Despre oras
Geografic, Tecuciul se afla asezat aproape de limita sudica a Colinelor Tutovei (14 km), la contactul cu Piemontul Poiana-Nicoresti, ambele subunitati ale Podisului Moldovei, la cofluenta raului Barlad cu paraul Tecucel, aproape de valea Siretului (10 km), in cuprinsul campiei de terase care poarta numele orasului, Campia Tecuciului.
Este situat intr-o zona de campie, pe malul raului Barlad afluent al raului Siret si pe malul raului Tecucel, afluent al Barladului. Este un oras mijlociu, cu un comert in continua dezvoltare. Asezata la o raspantie de drumuri vechi comerciale, localitatea s-a dezvoltat in vatra unei asezari geto-dacice si apoi daco-romane. Atestat inca din 1435, targul Tecuci era un important centru de tranzit si de schimb pentru negustorii din tarile de la nordul si de la vestul Moldovei, ca si pentru cei din regiunile limitrofe.
Tecuciul este unul din putinele noduri feroviare ale tarii care dispune de patru directii de orientare a liniilor ferate (spre Galati, Iasi, Marasesti si Faurei) si tot atatea pentru sosele (spre Galati, Barlad, Tisita, Tg. Bujor) carora li se adauga drumuri locale, spre localitatile rurale vecine, reliefandu-se pozitia de intersectie (rascruce) a orasului Tecuci.